Ќе се фатите за глава: Додека сите носеа пликови со пари и играчки, еве што доби синот на Дарко Лазиќ како незаборавен подарок

Loading...

Српскиот пејач Дарко Лазиќ заедно со својата свршеница Марина Гагиќ денеска го прославуваат првиот роденден на нивниот син Алексеј.
Тој денеска беше и крстен во црквата Св.Петка на Калемегдан.
По ова пејачот поради коронавирусот се одлучи да направи прослава во својот дом.
Гостите пристигнуваат се уште, а српските медиуми на големо коментираат за еден подарок од пријателите на Дарко.
Имено едни од гостите додека носеле подароци во плик, други играчки за детето и цвеќиња за мајката, Дарко добил прасе кое започнало да се пече во семејниот двор.

loading...