Џастин Бибер е болен, изјавата ја пласираше на својот Истаграм

Loading...

Како што самиот потврди на својот истаграм профил, Џастин Бибер е болен од неизлечива болест. „Многумина би зборуваат дека изгледам пропаднато, дека се дрогирам и слично, а не гледаат дека сум болен. Неодамна е откриено дека патам од лајмска болест, која се одразува на мојата кожа, мозочните функции, енергијата и целосната здравствена состојба. Сите овие работи ќе бидат објаснети во документарецот кој наскоро ќе се објави на „ YouTube“.
Според него оваа болест е неизлечива, но конечно добил лекарски третман со кој што може истата да ја контролира.
Од оваа болест во САД годишно заболуваат околу 300.000 жители. И истата ако не се третира знае да биде опасна по живот. 

Следете не на Фејсбук. Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!! За 5Г контроверзата ПРОЧИТАЈТЕТУКА.
loading...