ШТО? Дали младоженецов беше сериозен?

Очигледно нема шала со младоженецот!Кога дојде време за првото залче торта, невестата се обиде да се пошегува со нејзиниот (сега веќе) сопруг, но сигурни сме дека не очекувала ваква реакција!
Не очекувавме ни ние! Погледнете:Кога дојде време за првото залче торта, невестата се обиде да се пошегува со нејзиниот (сега веќе) сопруг, но сигурни сме дека не очекувала ваква р

Пронајдете не на следниве мрежи: