Земјотрес во Македонија!

Loading...

Земјотрес од 4,3 степени бил регистриран денес од Сеизмолошките обсерватории на три километри оддалеченост северно од Битола.

Земјотресот бил на длабочина од два километри.
Земјотрес од 4,3 степени бил регистриран денес од Сеизмолошките обсерватории на три километри оддалеченост северно од Битола.

loading...