Секс поза за гарантирано жежок секс

Loading...

Испробајте ја оваа секс поза и гарантираме жежок секс…

Бенефити: Таа е во контрола, многу добра стимулација на „Г точката“. Кај оваa поза, мажот лежи на грб со свиткани колена, додека жената седнува врз неговиот пенис, и се потпира со рацете на неговите гради…

Позата каубојка овозможува голем број на сензации за мажот, а на неа и нуди психолошката можност за доминацјиа во видот и должината на пенетрацијата. Според секс терапевтот Ребека Розенбалт плитката пенетрација овозможува поголема стимулација на „Г точката“ поради дразнењето на првата третина од вагината, каде се наога најмекиот нејзин дел.

loading...