Како да имам секс преку телефон?

Loading...

Мојот дечко и јас имаме врска на далечина.

За да не поддржи двајцата помеѓу посетите , тој навистина сака да има секс преку телефон. Навистина немам идеа што дакажам и секогаш се чувствувам глупаво. Совет?
Телефонскиот секс е перфектен начин за да се оствари телесна врска кога ти и твојот партнер сте разделени. И додека помислата на тоа може да те остави без зборови, извонредно привлечниот разговор не е толку сложен како што мислиш. Само користи ја сопствената имагинација.
Споделувај ги твоите желби, опишувај детали од твојата омилена фантазија, или пак кажиувај му,
чекор по чекор што би сакала да му направиш.

Оралниот секс не е само во зборувањето, без притоа никаква акција. Подигнете ги еротските влогови со симултано мастурбирање. Објаснете си меѓусебно точно што правите или како се чувствувате и тој ќе полуди. Со оглед на тоа дека ова ти е прв пат да започнеш секси разговор по телефон, може да бидеш малку укочена. Но не мора да кажеш нешто претерано.
Само разговарај со него, како и што правите вообичаено, кажувај едноставни работи како ,,Би сакала да лежиш сега до мене”, или потсетувај го на вашите неверојатно добри сесии што сте ги имале заедно.
Доколку не се чувствуваш удобно да започнеш ваква конверзација, предложи му тој да го започне првиот чекор. Затвори ги очите и сконцентрирај се на секој збор. Ако отпрвин се чувствуваш срамно, само воздивнувај додека тој раскажува ,,непристојна” приказна. Додека средбата се засилува, ќе бидеш прилично изненадена од палавите фрази кои ќе излетаат од твојата уста.

Copyright 2012 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.

loading...