Видео: Дрогба и Есиен го „реметат“ Диара, татковци му биле Џереми и Есиен…

Loading...

Англиски новинар се обидува да направи интервју со во тој момент фудбалер на Челзи, Ласана Диара, кој реално нема големо познавање на англискиот јазик, па откако го праша првиот пат дали Макелеле му е татко, овој му одговори дека му е пријател само, но откако Есиен го праша кој му е татко, овој одговори Есиен, реметот продолжува и откако пристигна Џереми како “преведувач“ откако новинарот го прашува дали Џереми му е татко, па Ласана Диара одговори со „Да“…

Интервјуто е направено во време кога во тимот на Челзи беа Макелеле, Џереми, Ласана Диара.

Copyright 2012 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.

loading...
Loading...