К-15: Карпош 2 влагаат овдека, Карпош 3 у Лептокарија ајде…

Loading...

Легендарен скеч на незаменливите К-15 каде Миле Паника е на врата додека пак Тошо Малерот сака да влезе на забавата, сепак, попречен е од Миле Паника кој целосно го игнорира Тошо Малерот, ќе се сложите еден од најсмешните скечеви! И на крај она легендарното… НИКАД НЕМА ДА ВЛЕЗЕШ!

Copyright 2012 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.

loading...
Loading...