Мачка на свадба (Видео)

Loading...

Не сме баш сигурни за сите свадбени обичаи низ светот, но нешто ни кажува дека оваа мачка не припаѓа на оваа свадбена прослава.

И уште нешто: Никогаш немој да носиш бело на свадба освен ако не си невестата.  Дали ви се верува за смелоста на оваа мачка?! 

 

loading...
Loading...