Хороскоп за крајот на светот

Loading...

 

Како што можете да видите, крајот на светот не се случи денес. Што значи тоа? Тоа значи дека утре сонцето повторно ќе изгрее, а животот ќе продолжи понатаму.

 

Значи без разлика дали сте бик, јарец, девица или близнаци, животот ќе продолжи понатаму, а вашите денови ќе бидат исполнети со нови предизвици настани и проблеми кои ќе треба храбро да ги решите!

 

Copyright 2012 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.

 

 

loading...