Наковска-Бикова сака настап на Олимпијадата во Рио

Оливера Наковска-Бикова во интервју за „Вест“ вели дека целта и е да настапи на двете олимпијади во Рио.

„По дваесет години, го повторив успехот на мојот тренер. Мојот инвалидитет не е пречка за настап и на олимписките игри. Целта е веќе поставена и во наредните четири години ќе се стремам кон учество на двете олимпијади во Рио“ изјави Наковска-Бикова за „Вест“.

Извор/Изјава: „Вест“

Пронајдете не на следниве мрежи: