Луди Руси; воделе љубов сред бел ден, сред улица

Loading...

Анонимни руски пар, веројатно после долгото патување, прилично се расположил за егзибиционистичко водење љубов, па решил на сите кои ќе поминат покрај нив да им подари еден незаборавен поглед, а истовремено и да го зачини својот љубовен живот.

 

 

 

loading...