Што е тоа во панталоните на Џастин Бибер?

Loading...

 

Ова е Џастин Бибер за време на својата изведба на Џингл Бел Бол.

 

Бидејќи во последно време Џастин е огромна шега и мета на медиумите, во прилог на тоа сликана е фотографија која не остава да се прашуваме што точно има Џастин Бибер во панталоните, иако е мала веројатноста за она што прво ни паѓа на памет.

 

Но, бидејќи не можеме со сигурност да знаеме што е, ајде да се преправаме дека има јака и огромна ерекција, затоа што само тоа можеби ќе ни помогне да ја издржиме изведбата на Џастин Бибер.

 

 

Copyright 2012 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.

loading...