Државна лотарија ја промовираше новата инстант лотарија „Детелинка“

Loading...

Инстант лозот „Детелинка“ беше промовиран во недела, под слоганот „Најди ја твојата среќна детелинка“.

На играчите им се нудат бројни можности за парични добивки од 30 до 500.000 денари.
Трите идентични суми во детелниката се лозинката за добивка во оваа игра на среќа.

loading...
Loading...