Најсмешните текстуални фотографии на интернет за 2012-та година

Loading...

Секоја година се бираат најсмешните текстуални фотографии кои ја одбележаа годината. 

Нив може да ги најдете на многу интернет портали и социјални мрежи. Фејсбук е една од социјалните мрежи, која секојдневно преку своите групи ги објавува овие текстуални гафови, кои можат да насмеат и постари и помлади лица. 

 

Уживајте!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright 2012 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.

 

loading...
Loading...