Најдобрите моменти на Дедо Мраз пред Божиќ

Loading...

Дедо Мраз е многу зафатен човек, барем еден ден од целата година.

Тоа не води до прашањето, што ли тој прави пред Божиќ? Па, по неколку истражувања и јавни забележувања на Дедо Мраз, можеби го најдовме одговорот.

Тој е всушност сосема обичен човек како нас кој што сака да патува, да се опијанува, да оди во теретана, како и да користи мобилен. Еве ги најдобрите моменти како го поминува своето време Дедо Мраз пред Божиќ.

Copyright 2012 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.

loading...
Loading...