Вардаровите легенди се сретнаа со скопскиот градоначалник

Ветераните на ФК Вардар, во средата во просториите на кабинетот на Град Скопје, имале предновогодишно средба градоначалникот Коце Трајановски. На средбата било разговарано за состојбите, но и за идеите и предлозите за подобар ФК Вардар во иднина.

На средбата со привиот човек на Скопје присуствувале: Трајко Стаматовски, Кирил Дојчиновски, Васил Рингов, Илија Најдовски, Драган Мутибариќ, Кочо Димитровски, Ванчо Трпевски, Душан Шуица, Коки Аврамовски, Мето Спасовски, Љупчо Марковски, Саша Ќириќ, Антонио Филевски и Мирко Спасовски.
Градоначалникот Трајановски ја изразил својата благодарност што на средбата дошле речиси сите легенди и ветерани на ФК Вардар, клуб којшто Град Скопје го презеде и вложи финансиски средства и на кого му даде комплетна логистичка поддршка.
Легендите на ФК Вардар искажале свои мислења и изнеле предлози за подобрување и стабилизирање на клубот во иднина.

Пронајдете не на следниве мрежи: