Илуминатите во музичката индустрија

Loading...

Илуминатите се влијателни и силни личности и друштва кои се распространети насекаде низ светот. 

Можеби главната цел на илуминатите е создавање на светска влада која ќе диктира и ќе биде над секоја останата влада во светот. Во нивен состав влегуваат 13 најбогати и најмоќни семејства во светот што ја контролираат целата светска економија и политика. Луѓе за кои мислите дека се сосема обични и ги извршуваат дадените функции од општеството, се тврди дека се дел од илуминатите. Во нив спаѓаат Џорџ Буш, Барак Обама, Кралицата Елизабета, Путин и сл. 

 

Дури и оние од музичката индустрија како Ријана, Џеј Зи, Бијонсе, Лејди Гага, се смета дека се дел од друштвото на илуминатите. 

Ријана е таа која во една прилика изјави дека е сатаниста и илуминат. 

 

Проследете го ова видео кое ќе ви ја дообјасни теоријата дека илуминатите се присутни и во музичката индустрија, каде што некои веќе јавно ја признаваат својата улога во овие тајни друштва кои имаат за цел да воспостават своја контрола во сите области во светот. 

 

 

Copyright 2012 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.

loading...
Loading...