Видео: Втор ден граѓанска непослушност

Loading...

Од прва рака како протече вториот ден на граѓанска непослушност.

Оваа вест има за цел да ве насмее. Се надеваме дека ви ја разубавивме вечерта 🙂

loading...
Loading...