Му се заканува отказ затоа што премногу прди на работа

Loading...

 

Опоменатиот работник се брани со тоа што вели дека серијата на гасови е од медицински причини, бидејќи е нетолерантен на лактоза.Сепак, неговиот шеф во извештајот навел дека верува, дека тој сепак може да го контролира испуштањето на непријатните мириси. 

 

Работникот на Американската социјална служба, добил укор дека е пред отказ, бидејќи премногу ''пуштал ветрови'' на работното место. Имено, за овој инцидент неговите колеги напишале извештај од 5 страни, каде е наведено и точноо време на испуштање на гасови.

Опоменатиот работник се брани со тоа што вели дека, причините за гасовите се медицински и тој не може да ги спречува.

 

Работникот се наоѓа на многу одговорна позиција и ги решава случаевите од социјалното осигурување на ниво на целата држава. Сепак поради неговите гасови, никој не сака да соработува со него.

 

Пред да биде писмено прекорен, со него разговарале неколку менаџери, а еден од нив го замолил следниот пат да отиде во тоалет. Работникот не сака да го прави тоа, под изговор дека нема потреба од тоа, тој има вентилација во канцеларијата, но не сфаќа дека тоа само ја влошува целата ситуација. 

 

Иако е директно опоменуван, вработениот продолжил со истото однесување а во извештајот се наведени 17 датуми кога тој испуштал ветрови.

loading...