Видео: Понекогаш шоферската работа претставува „УМЕТНОСТ“…

Сигурно имате видено многу видео клипови на „Youtube“ кога станува збор за возењето, кај машката популација дефинитивно брзината е во преден план, и тие видео клипови се секако по-привлечни, но, се заборава на онаа вистинска „уметност“ во возењето, а тоа е искуството, кое ви дава толкава сигурност во себе па да можете и со вакви големи камиони да минете низ вакви опасни кривини, овие шофери не ги плаши ниту висината на провалијата, ниту сосема тесната кривина, тоа го прават толку едноставно што целосно ја отсликува нивната посветеност во работата.

Copyright 2012 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.

Пронајдете не на следниве мрежи: