Безжичен полнач на мобилни телефони од LG

Loading...

Како што објави LG овој гаџет овозможува поголем опсег и поголема флексибилност при користењето.

 

Тоа значи дека е овозможено полесно користење на телефонот од страна на корисникот додека се полни.

 

Прочитајте повеќе на следниот линк.

 

loading...
Loading...