Најдобрите 10 iPhone апликации за 2012

Loading...

Nielsen минатиот месец ја објави својата дигитална “Најдобро од 2012” статистика, која меѓу другото ги вклучува и најдобрите 10 iPhone апликации за 2012, базирано на просечниот број на unique корисници. Истражувањето траело од првиот до третиот квартал од 2012. Оваа година се покажа дека корисниците на смартфон се застапени во најголем број (56%).

 

Листата е следна:

loading...
Loading...