20те најдобри мобилни телефони на денешницата

Loading...

Сајтот Techradar состави листа од 20 мобилни телефони кои важат за најдобри на денешницата. 

Листата е составена врз основа на перформансите, коментарите од клиентите но и од цената на телефоните на пазарот.

Погледнете ја листата:

 

 

1. Samsung Galaxy S3

2. HTC One X+

3. iPhone 5 

4. Google Nexus 4

5. Samsung Galaxy Note 2

6. HTC One S

7. LG Optimus 4X HD

8. Nokia Lumia 920

9. Sony Xperia T

10. Samsung Galaxy S2

11. Motorola Razr i

12. Sony Xperia S

13. iPhone 4S

14. Orange San Diego

15. Nokia Lumia 900

16. Samsung Galaxy Nexus

17. Motorola Razr Maxx

18. BlackBerry Curve 9320

19. Huawei Ascend G300

20. Sony Xperia U

 

Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.

 

loading...
Loading...