Авион ќе удреше во Милениумскиот крст

Loading...

Мал авион прелета доста блиску до крстот на Водно и многу малку фалеше за да удри во него.

Најверојатно станува збор за обид на пилотот да покаже колку е способен.

Сепак, под знак прашалник останува дали оној што го управувал авионот со ова покажал дека е умешен или неговото дело се граничи со лудост.

loading...
Loading...