Оваа мачка всушност е куче???

Loading...

Запознајте го „предавникот“ на мачките. Оваа мачка сака да се шета со синџирче околу вратот, ве слуша кога и зборувате, се јавува кога ќе ја повикате на име, ги преместува предметите по дома и што ли уште не. Со своето однесување, дефинитивно повеќе наликува на куче отколку на мачка.

loading...
Loading...