Преживеал при експлозија на автомобилот на бензинска пумпа

Loading...

Овој Иранец има огромна среќа. Тој успеа да избегне сигурна смрт откако неговиот автомобил експлодираше на една бензинска пумпа во јужниот дел од Иран.

Не се знае што точно ја предизвикало експлозијата, но од видеото се гледа дека човекот забележал дека нешто не е во ред. 

Иако беше отфрлен на спротивната страна, Иранецот за среќа помина без повреди.

 

 

 

loading...
Loading...