Видео: Разлика помеѓу силикони и природни гради

Loading...

Иако најчесто лесно е да забележиме, сепак денес толку е усовршено вградувањето импланти, што некогаш се залажуваме дека гледаме во природни гради, а всушност гледаме во силикони.

Подолу ќе видите навистина едукативно видео за разликата помеѓу природните и силиконските гради. Сигурно многупати сте паднале во дискусија со вашите пријатели на оваа тема и никако не сте можеле да се докажете или разубедите за тоа какви гради има оваа или онаа девојка. 

Но, откако ќе го изгледате видеово, се ќе ви се разјасни!

Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.

loading...
Loading...