18+ Видео: Кико Ринглата доби песна

Последниве неколку дена топ муабет е нашиот #Кико и се она што тој го изјави во интервју за неговиот сексуален живот. Неговите 5 минути слава дојдоа, но се чини како да ќе потрааат. Од фотомонтажи, гифови и еден куп твитови, сега Кико доби и песна.
 
Слушнете како тој е опеан во песната посветена токму нему.Неговите 5 минути слава дојдоа, но се чини како да ќе потрааат. Од фотомонтажи, гифови и еден куп твитови, сега Кико д

Пронајдете не на следниве мрежи: