2 баби и 1 Ламборџини!

Loading...

Застанувате на семафор, здогледувате автомобил покрај себ и гледате нешто што никогаш не сте очекувале. Ни во најлудиот сон!Две бабички во Ламборџини. Да имате вакво автомобил, дали би и го дале на вашата баба да го повози?
Погледнете го урнебесното видео!Две бабички во Ламборџини. Да имате вакво автомобил, дали би и го дале на вашата баба да го повози?
Погледнете го урнебесното видео!

loading...
Loading...