20.09 КОБЕН ДАТУМ ЗА ОВА СЕМЕЈСТВО: Тој ден настрадала Даниела. М, а пред 12 години на истиот датум починал нејзиниот брат од…

Loading...

Даниела М. се здобила со тешки телесни повреди, па била хоспитализирана во дубровничката општа болница каде и биле направени потребните оперативни зафати. Иако вчерашната информација била доста загрижувачка околу здравствената состојба на девојката денес од блиски личности на семејството се дознава дека нејзината состојба е стабилизирана, но и дека на сета среќа е надвор од животна опасност. 
Но, нејзината здравствена состојба и понатаму е сериозна, бидејќи во сударот се здобила со пригмечувања и скршеници.
Но, денот 20.09 е судбоносно и трагично поврзан за нејзиното семејство. Имено, на истиот тој датум починал и нејзиниот брат Зоран. М подлегнувајќи на повредите добиени во сообраќајната несреќа која се случила во 2002 во Лапад. Синоќа биле 12 години од неговото прерано и трагично заминување кое засекогаш оставило рана во животите на неговото семејство. 
Денот 20.09 донел голем шок во животите на нивните родители.Иако вчерашната информација била доста загрижувачка околу здравствената состојба на девојката денес од блиски личности на семејството се дознава де

loading...
Loading...