Manaki Brothers – Android водич за тековниот кинематографски филмски фестивал од CodeWell

Loading...

 

Уште една апликација од Code Well за голем културен настан. Овој пат за 33-от интернационален филмски фестивал – Браќа Манаки. ICFF Manaki Brothers е официјална апликација и служи како водич за истиот. Вклучува целосна агенда, галерија со слики, твитови и информации од секаков вид за фестивалот.

Апликација е бесплатна и може да се преземе од Google Play. Повеќе за фестивалот на www.manaki.com.mk.

Преземено од iDroid.

loading...
Loading...