Отворена brainstorming сесија – Vip Android Challenge

Loading...

ПСМ Фондација и Вип ве покануваат да бидете дел од отворената brainstorming сесија, која има за цел да генерира идеи како и да ги инспирира учесниците на Vip Android предизвикот.

Оваа brainstorming сесија ќе се оддржи во Клуб на новинари на 18.09.2012 во 17.50 часот.

 

Агендата е следна:

18.00 – 18.30h – Никола Георгиев, Инспирација за кул апликација

18.30 – 18.45h – Прашања и одговори

18.45 – 19.00h – Кафе пауза

19.00 – 19.30h – Никола Георгиев, Фабрика за идеи

19.30 – 19.45h – Прашања и одговори

Го очекуваме Вашето присуство!

 

loading...
Loading...