Лажна дојава за бомба го затвори аеродромот во Софија

Loading...

Лажна дојава за бомба го затвори аеродромот во Софија, јавуваат бугарските медиуми.

Во среда во 13.30 часот била испратена дојава дека е поставена бомба на Терминалот 1 на аеродромот во Софија.

Терминалот бил веднаш изолиран, а патниците биле евакуирани. По деталната проверка полицијата соопшти дека дојавата за бомба била лажна.

loading...
Loading...