Наташа Беквалац и манекенот Владимир Вуксановиќ планираат свадба?

Loading...

 

Наташа Беквалац и манекенот Владимир Вуксановиќ се распрашувале за детали за романтична венчавка во Верона.

По желбата на Владо, овој заљубен пар се упати кон Италија.

Тие се многу заљубени и тоа воопшто не го кријат. Нивните планови се да водат заеднички живот во Белград. Заљубениот пар е во потрага по заеднички стан во Белград. 

Се надеваме дека ќе им се остварат нивните планови и ќе останат среќно заљубени.

 

 

 

 

 

 

 

loading...
Loading...