(ФОТО/ВИДЕО) Нашиот нов омилен спорт – БИКИНИ КОШАРКА!!!

Навивачите и љубителите на американскиот „БИКИНИ“ фудбал не мораат да се грижат  што ќе гледаат кога ќе заврши сезоната бидејќи наскоро започнува Бикини кошаркарската лига, натпреварување кое официјално ќе започне на лето 2013-тата година.

Организаторите на Бикини Кошаркарската Лига премногу сериозно го сфатија овој проект, екипите веќе започнаа со потрага за засилувања.

„Предуслов за влез во тимот е кошаркарско знаење и вештина, но и згодно тело, секако. Сето тоа подразбира да девојките да знаат да играат добро и убаво да изгледаат во бикини“, изјави претставникот на Мајами.

Промотивно видео во моментов нема, но еве ви препорачуваме да го погледнете долунаведеното видео за да видите како отприлика би изгледало сето тоа.

Извор:www.sportske.net

Пронајдете не на следниве мрежи: