Лејди Гага е Пикасо

Loading...

“Лејди Гага е Пикасо”Еден убав сончев ден, во средината на минатата година во Њујорк,Тони Бенет и Лејди Гага во студио ја снимија заводливата верзија на култниот џез стандард “The Lady is a Tramp”.Сите очекуваа оваа хемија да се повтори и Тони Бенет најави дека ќе сними џез албум со Лејди Гага, со Марион Еванс и голем свинг бенд.

“Лејди Гага е драга пријателка и ја почитувам дека е многу креативна, се менува секој ден, има многу идеи и ги спроведува во дело.Никогаш не мирува.Таа е музички Пикасо.Нејзината енергија е уникатна.”изјави Бенет.

loading...
Loading...