Необјавени снимки на Битлси

Loading...

Досега необјавени снимки на Битлси, направени 1967.година, во текот на снимањето на документарниот филм “Magical Mysteru Tour” поставени се на интернет.Овој филм е досега два пати пуштен на Би-Би-Си 1967. и 1979. Ќе биде повторно пуштен по повод 50-годишнината од објавувањето на првиот сингл на Битлси “Love me do”.Снимките одлично го  прикажуваат фантастичниот свет на Битлси од тоа време и филмот претставува извонредно авангардно остварување.

 

loading...
Loading...