Марјан Лазовски се повлече од сениорската селекција

Управниот одбор на МКФ, на денешниот состанок ја прифати поднесената оставка на Марјан Лазовски до Стручниот Совет.

Марјан Лазовски побара раскин на договорот со сениорската кошаркарската репрезентација на Македонија, а управниот одбор на МКФ ја прифати поднесената оставка.

Како причини се наведуваат, прво здравствените причини, а потоа и потребата посериозно да се посвети на клубските обврски.

Извор/Фото: www.basketball.org.mk

Пронајдете не на следниве мрежи: