Дали овој пат ќе биде потполно гола: Станија и Марјан повторно на спот

Loading...

Познатата старлета Станија и Марјан Каменовиќ планираат повторно да снимаат спот.

Спотот од песната „Умри без мене“ ќе биде повторно сниман  поради тоа што не се задоволни од него.

Иако двете ѕвезди не се задоволни од спотот, на нас Станија ни изгледа привлечно како и секогаш.

Kako изгледаше Станија пред две години?

Дали овој задник е спремен за на плажа: Станија повторно покажа целулит

loading...