Кемал Монтено е жив

Loading...

Кемал Монтено е жив. Иако вечерва низ босанските медиуми кружеше веста дека е починат, босанскиот „Мушки портал“ тврди дека тој е жив и здрав и дека вечерва ќе се појави во вестите од 22:00 часот на ТВ 1 и ќе разговара со Огнен Благојевиќ.

 

loading...
Loading...