Марфиеви закони на љубовта

Loading...

Ах тој Марфи. Секој од нас го следи по некој Марфиев закон. Погледнете кои се најголемите марфиеви закони на љубовата.
Сигурно ќе се пронајдете во некој.
– Најдобриот секс ќе го добиеш од онаа личност која најмногу не ти одговара.
– Секогаш е полесно да најдеш партнер кога си веќе во врска.
– Секогаш кога нешто може да се случи уште на првиот состанок, е тогаш кога немаш кондом.
– Не е важна големината на стапчето, туку неговата магија.
– Никогаш не си легнувај налутен. Остани буден и расправај се.
– Маж си е маж, но велосипед…е тоа е возење.
– Сексот е една од деветте причини за реинканација. Останатите осум и не се толку важни.
– Сексот е наследен. Ако твоите родители никогаш го немале, најверојатно и ти ќе го немаш.
– Сексот е како снегот. Никогаш не знаеш колку сантиметри ќе биде, и колку долго ќе трае.
– Не прави прељуба…освен ако не налеташ на права прилика.
– Во темно сите жени се убави.
– Сексот е гаден само ако се прави само онака како што треба.
– Квалитетите кои најобично ја привлекуваат жената, се истите оние кои по неколку години не може да ги поднесе.
– Сексот одзема најмалку време и носи највеќе проблеми.
– Сексот нема калории. 
 

loading...
Loading...