Snoopy во киносалите

Loading...

Познатото кученце Снупи, кое несомнено го знаат многумина бидејќи или пораснале со него, или сепак слушнале за неговите авантури, конечно ќе добие свој филм. Некогаш популарните анимирани ликови. Charlie Brown и Snoopy, ќе станат главни актери во долготраен филм, во продукција на истиот тим кој го изработи анимираниот филм 'Ice age'.

 

Стрипот на Charles Schulz, авторот кој во периодот од 1950 до 2000 години објави околу 17 000 стрипови конечно ќе добие свој римејк кој несомнено ќе биде голем хит, знаејќи ја неговата до сега ненадмината популарност. Филмот ќе се нарекува 'Peanuts' и ќе биде во режија на Стив Марино, а се очекува да биде прикажан во почетокот на 2015 година. 

 

 

loading...
Loading...