3D новогодишна елка: Претворете парче хартија во неверојатна декорација!

Со оглед на тоа дека новогодишните и божиќните празници буквално се пред прагот, одлучивме да споделиме една навистина креативна и оригинална идеја за подготовка на декорации од хартија.Веруваме дека ќе ви се допадне оваа едноставна 3D новогодишна елка. Работите се малку поедноставени во упатството. Во приложеното видео, ќе забележите дека елката има 24 гранки, но немојте да мислите дека не можете да направите побујна и пораскошна елка со само четири или пет сечења на хартијата.
Исто така, не двоумете се да искористите други бои и димензии на хартијата.
Единствената работа што треба да ја запомните е дека основата за секое дрво мора да биде во облик на квадрат.Веруваме дека ќе ви се допадне оваа едноставна 3D новогодишна елка. Работите се малку поедноставени во упатството. Во приложеното видео, ќе забележ

Пронајдете не на следниве мрежи: