Фигура на Е.Т. во Мадам Тисо

Loading...

Вонземјанинот И.Т (Е.Т.-Extra-Terrestrial) од неодамна одбележа 30 години постоење.
По тој повод ќе се појави во музеите за восочни фигури Мадам Тисо низ целиот свет.
Овој музеј го претстави восочниот И.Т. во музеите во Сиднеј, Токио, Лондон, Берлин и Амстердам.
На оваа изложба вонземјанинот ќе биде прикажан како од славната сцена од филмот на Стивен Спилберг , завиткан во ќебе во корпата од велосипедот на детето Елиот.

loading...
Loading...