Изложба на човечки тела и органи

Loading...

Една од најконтроверзните изложби “Разоткриени тела” која ги шокираше и воедно образуваше 30 милиони посетители  во светот.
Изложбата се состои од 14 цели човечки тела и повеќе од 200 органи кои се конзервирани во течна силиконска гума.
Оваа изложба е наменета за обичните луѓе кои не знаат што се наоѓа под нашата кожа.

loading...
Loading...