Последната песна на Џон Ленон

Loading...

Откриена е една од последните песни која поп иконата и поранешниот член на Битлси планирал да ја објави пред неговата смрт.
Џон Ленон е убиен пред 32 години, а неговите верни обожаватели сеуште го посетуваат неговиот гроб. Токму за нив е издадена книгата “The Lennon Letters”  исполнета со лични забелешки на пејачот.
Посебно внимание привлекува стара разгледница од 1965 година на која се напишани стиховите на новата песна која никогаш не беше објавена.
Повелете прочитајте ја
When a girl begins to be a problem Pretty soon the girl must go When they’re gone you find at last you love them Pretty soon you want to know Little girl I’ve come to say And this time I just have to say I love you If she turns you down and rejected Try again the best you can Call to see her when you’re least expected Tell her now she’ll understand

loading...
Loading...