МЗТ: Никој нема да може да влезе во салата со обележја на Ѕвезда

МЗТ Скопје порача дека на никого нема да му биде дозволено да влезе во салата „Борис Трајковски“ со обележја на Црвена Ѕвезда.
Правилата на Регионалната лига се и повеќе од јасни, строго е забрането присуство на гостински навивачи, така и нашиот тим се држи до својата професионалност каде наведува дека правилата се јасни и треба да се почитуваат.
Фото: www.mztskopjeaerodrom.mk

Пронајдете не на следниве мрежи: