Леброн Џејмс: Би сакал да заминам како најдобар на сите времиња…

Мајами ја започнува мисијата, мисијата и целта е мошне јасна, таа е освојување односно одбрана на титулата, најдобриот кошаркар на денешницата, Леброн Џејмс вели дека ќе ја гради кариерата кон подобро и подобро, и дека еден ден сите ќе го памтат како најдобриот на сите времиња.

„Премногу е едноставно, сакам да бидам најдобар на сите времиња“ вели Џејмс.

Во однос на сезонава тој вели…

„Крајната цел кај мене не се промени, без оглед на тоа што ќе се случи, таа цел ја зацртав уште во 2005-тата година, и за мене од тогаш ништо не се промени“ вели Џејмс.

Пронајдете не на следниве мрежи: