Неверојатни секс рекорди

Loading...

Рекордите се секогаш интерсна работа, а кога станува збор за секс рекорди, на воодушевувањата им нема крај. Погледнете ги најинтересните секс рекорди:
 Најдолгиот пенис на светот – Горд сопственик е Џон Фалкон од САД. За него се снимени неколку докумнетарни филмови, а стана славен пред 1 година, кога обезбедувањето на еден аеродром го задржа бидејќи мислеше дека има сокриено нешто сомнително во своите панталони. Должината на неговиот пенис изнесува 34 сантиметри во ерекција, односно 24 во “опуштена состојба”.
 Најголемата вагина на светот – За жена со најголема вагина на светот се смета Ана Свон од Шкотска. Родена е во далечната 1846 а починала во 1888. Била висока 233 сантиметри и работела во циркуз. Таму го запознала и својот сопруг кој бил речиси исто висок колку неа, и се вселиле во вила изградена само за нив двајца. Заедно зачнале и дете, кое за жал починало веднаш по породувањето. Детето тежело рекордни 12 килограми, а неговата глава била 48 сантиметри долга, со што ја прави неговата мајка жената со најголема вагина. 
 Најплодната мајка – Валентина Василева од Русија, која живеела во 18 век, родила 69 деца. Од нив, 16 биле близнаци, 7 биде тројка, и 4 биле четворка. Во современата историја, рекордот го држи Леонтина Албина од Чиле, која тврди дека родила 64 деца од кои само 55 се потврдени. Жена која родила најмногу деца кои не се близнаци е романката Ливија Лонце, која во 2008 гоидна го роди своето 18 дете.
Најстара проститутка – Најстарата жива проститутка има 84 години и работи во Тај Пеј. Таа се впуштила во проституцијата пред 40 години, кога починал нејзниот сопруг. Вели дека опстанува во бизнисот со тоа што ги намалува цените за 10 до 20 проценти. 

Најголемата оргија – Во оваа оргија, учествувале 250 јапонски парови. Сите биле тестирани за полов преносливи болести, не се мешале меѓу себе и сексот им бил кореографиран, односно во исто време ги менувале позите. 
Најголемата “реденка” – Се случила во 2004 година во Полска. Американската порно глумица Лиза лежела на кревет, а 919 мажи поминале дента за да ја “поздрават”.
Најдолгата мастурбација – Масанобу Сато од Јапонија, бил дел од мастур – маратон во Сан Франциско во 2009 година, каде го постави својот рекорд. Тој мастурбираше 9 часа и 33 минути. Но оваа година, порно глумецот Сони Неш мастурбираше 10 часа и 10 минути и со тоа го постави светскиот рекорд.

loading...
Loading...